domingo, 18 de noviembre de 2012

La llum

Dóna'm llum. Il·lustra'm.Il·lumina'm. Vull que ho facis. No ho sabia, però ho vull.
Crec que ets capaç de fer-m'ho sense cap tipus de problemes. Fes-ho. Per favor. Llum. La llum no es pot definir. La utilitzam com a instrument, però tal vegada és molt més que això. Tal vegada la necessitam, de veres. Tal vegada som també llum. Llums. Aviam, no hem de reduïr tot això a supervivència. 
Entenc que el significat de la teva llum pot ser diferent del de la llum, de la resta de llums. Tampoc és qüestió de classificar llums, però és que... És que la teva llum és molt especial. 
Se t'escapa sempre pels ulls, fent de les pestanyes barreres de gàbia; la llum s'escapa per les encletxes, pels petits espais que a vegades hi ha entre pestanya i pestanya. el teu iris, a més, irràdia una llum diferent, però també llum. És una llum més obscura, que avalua cada papallona i cada ala, cada voluta, cada petita voluptuositat. 
Vol escapat també per cada esquerda dels teus llavis, que a vegades somriuen i deixen pas a una llum encegadora; més llum! 
Pels caps dels dits. No sé molt bé per on surt, però surt. Passeja per les teves mans -darrerament tacades de negre, imagin-lumíniques, lluminoses. Aquí la llum visual es barreja amb la llum tàctil, i ser tocat, acaronat per aquesta llum de les teves mans és, simplement, increïble, impossible. És realitat, però no ho sembla. És una experiència. Enriqueix. Dóna llum, il·lustra, il·umina. 
A vegades, amb cada passa que dones, acaronant el terra, deixes petjades d'una llum blanca que s'esvaix al poc temps, esperant que tornis a trepitjar, a poc a poc, a uns centímetres davant d'ella. I tal vegada triguin una miqueta més, però el temps desapareix amb elles. Camines sobre aquesta llum que tu mateix produeixes.  
Camines llum. Rius, vius llum. La teva veu, el teu to... Llum. Llum quan xiuxiueges, llum quan debats, presentes... Quan estimes, quan respires, lenta o ràpidament, quan sospires... Quan acabes. Llum. Tu. Tu. Llum. 

Dóna'm llum. Il·lustra'm.Il·lumina'm. Vull que ho facis. No ho sabia, però ho vull. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario